Det arbejder vi med

brugerindflydelse-1412x650

Brugerindflydelse

SUS arbejder for at udligne den ulighed i indflydelse, som mange mennesker i udsatte og marginaliserede situationer oplever. 


Vidensfelt social innovatio

Social innovation

SUS arbejder for at nytænke og udvikle systemer, indsatser og tilbud rettet mod mennesker i udsatte og marginaliserede positioner.


resonans_case

Relationel velfærd

Vi har fokus på relationens betydning for samarbejdet mellem borgere og professionelle, mellem borgere og civilsamfund og mellem de fagprofessionelle.


frivillighed_samskabelse_vidensfelt

Partnerskaber og frivillighed

SUS understøtter, at brugere, professionelle og frivillige i samarbejde kan skabe innovative sociale løsninger.


maal-brugerindflydelsen-case

Måling med mening

SUS skaber ny viden, som gør en forskel for mennesker i udsatte positioner. Det gør vi sammen med dem, der ved noget om det, vi gerne vil forandre; det gælder særligt brugerne.


Smaa boerns bornholm lab barn-1240

Tidlig indsats og forebyggelse

I SUS har vi fokus på vigtigheden af at forebygge og sætte tidligt ind, inden begyndende problemer vokser sig store og resulterer i uoprettelige skader.


storbylandsby_nyhed-622x413

Lokalsamfund og boliger

I SUS arbejder vi for at skabe trygge, stærke og aktive lokalsamfund, fordi det er et vigtigt fundament for gode liv og udfoldelsesmuligheder for alle.


Lucia-alba-i-naturen-3

Livsmuligheder

Alle har brug for en meningsfuld hverdag. At føle sig nyttig, værdsat og bidrage aktivt. Derfor har SUS fokus på livsmuligheder, uddannelse og arbejde.


Konflikter og vold vidensfelt

Forebyggelse af konflikter og vold

SUS samarbejder med botilbud, skoler, institutioner, plejecentre m.fl. om at forebygge konflikter og vold og skabe mere trivsel for både medarbejdere og borgere.


Få nyt fra SUS i indbakken

Vi sender SUS-nyt ca. 10 gange om året