vibeke-normann-andersen-9634 22. november 2018

Vibeke Normann Andersen er ny direktør i SUS

Socialt Udviklingscenter SUS har ansat Vibeke Normann Andersen som ny direktør. Vibeke kommer fra en stilling som forsknings- og analysechef i VIVE.

Det er en stærk profil, der i det nye år sætter sig i direktørstolen i SUS. Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Vibeke Normann Andersen som den helt rigtige til at stå i spidsen for SUS fremover.

Bestyrelsesformand Ole Pass siger:

– Jeg er særdeles glad for, at Vibeke Normann Andersen skal være med til at videreføre og udvikle SUS. Vibeke er en dygtig og erfaren leder, hun har stor erfaring med forskning, evaluering og rådgivning og et solidt kendskab til socialområdet og konsulentverdenen. Med Vibeke i spidsen er SUS godt rustet til at fortsætte og styrke indsatsen for at skabe nye velfærdsløsninger for socialt udsatte mennesker. Jeg ser frem til samarbejdet. Samtidig vil jeg gerne takke SUS’ grundlægger og afgående direktør Per Holm for hans store indsats gennem de seneste næsten 27 år.

Fra VIVE til SUS

Vibeke Normann Andersen kommer til SUS fra VIVE, hvor hun er chef for afdelingen for styring, organisation og ledelse. Hun har tidligere været lektor og institutleder ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet. Hun har arbejdet flere år i konsulentbranchen i BDO Consult og NIRAS. De seneste fem år har hun været forsknings- og analysechef i hhv. KORA og VIVE, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Vibeke Norman Andersen har første arbejdsdag i SUS den 2. januar 2019 – og hun glæder sig:

– Jeg ser i den grad frem til sammen med medarbejderne i SUS at holde fast i og videreudvikle den platform, SUS har på det sociale område samt de relevante tværgående områder. SUS gør et vigtigt arbejde med at udvikle og forankre nye og fagligt velfunderede velfærdsløsninger i nært samspil med borgere og professionelle. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et hold, der arbejder med så væsentligt et formål.

Vibeke Normann Andersen er uddannet cand.scient.adm., MA in Politics og ph.d. i Statskundskab. Hun er 50 år og bor i Odense.