Vi søger nyhed

SUS søger universitetspraktikanter til efterårsemesteret

Er du analytisk skarp, og vil du være en del af stærkt og sjovt fagligt miljø, som brænder for at skabe udvikling og forandring på det sociale område? Så har vi brug for dig som praktikant i efterårssemesteret 2021.

**LUKKET FOR ANSØGNINGER – VI HAR ANSAT PRAKTIKANTER FOR EFTERÅRET 2021**

Som praktikant i SUS får du mulighed for at afprøve din faglighed i konkrete og forskelligartede opgaver med mening, i et mindre nonprofit socialt projekthus. Du kan i projekterne løse analyse- og evalueringsopgaver, være med i udviklings- og innovationsforløb, arbejde med kommunikation, vidensindsamling, projektansøgninger, planlægning og afholdelse af konferencer og meget andet.

Kig rundt på vores hjemmeside og se, hvad vi aktuelt arbejder med.

Det håber vi på du har med

Vi går ud fra, at du har en bachelorgrad (f.eks. samfundsvidenskabelig). Det er vigtigt, at du er god til at arbejde både selvstændigt og i teams, og at du arbejder engageret og struktureret med dine opgaver. Vi lægger vægt på, at du kan gå til opgaverne med et analytisk blik, gåpåmod og lyst til at lære og bidrage.

Rammer for praktikken

Praktikforløbet tilrettelægges efter aftale med dig. Som oftest varer et praktikforløb 4-6 måneder med en arbejdstid på mellem 30 og 37 timer om ugen. Du får selvfølgelig fri i forbindelse med undervisning, vejledning og lignende på dit uddannelsessted. Du får en praktikvejleder i SUS. Vi regner med, at du kan begynde i august 2021.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om SUS eller praktikken, så kontakt chefsekretær Karin Toft-Christensen på telefon 7199 5490, ktc@sus.dk eller chefkonsulent Lise Dybdal Emkjær på telefon 3148  6478, lde@sus.dk

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til vores nuværende praktikant Freja Kirk på telefon 3042 1982, frk@sus.dk

Sådan søger du

Send en ansøgning med relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) til Karin Toft-Christensen ktc@sus.dk hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

Socialt Udviklingscenter SUS arbejder for at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte og sårbare mennesker. Sammen med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger gennem social innovation og sociale opfindelser. Vi samarbejder med et stort netværk af organisationer, kommuner, ministerier og fonde. SUS er organiseret som en almennyttig og nonprofit forening. Vi bor centralt i København i en stor gammel lejlighed.