analyse3 20. juni 2019

SUS søger studentermedarbejder til analyse- og udviklingsopgaver

Er du en haj til indhentning og analyse af både kvalitative og kvantitative data? Vil du være en del af stærkt og sjovt fagligt miljø, som brænder for at skabe udvikling og forandring på det sociale område?

Om jobbet

Som student i SUS vil du få et varieret job, og du kommer til at løse en række forskellige opgaver, som følger af et arbejde med mening i et mindre nonprofit socialt projekthus. Du kommer til at løse opgaver på en række forskellige projekter: Det kan være analyse- og evalueringsopgaver, udviklings- og innovationsforløb, kommunikationsopgaver, vidensindsamling, projektansøgninger, planlægning og afholdelse af konferencer og meget andet.

Hvad forventer vi af dig

Vi går ud fra, at du har en samfundsvidenskabelig bachelorgrad eller lignende, og at du har minimum et år tilbage af dine studier. Det er vigtigt, at du er god til at arbejde selvstændigt – og i teams – og at du arbejder engageret og struktureret med dine opgaver.

Vi lægger vægt på at du

  • er analytisk stærk
  • har den metodiske værktøjskasse i orden og kan bruge den, uanset om det er kvalitative eller kvantitative undersøgelser (f.eks. survey)
  • er god til at arbejde i Excel, Word og PowerPoint
  • har lyst til at lære, lege og tænke med i udviklingen og gennemførelsen af opgaverne
  • har gode samarbejdsevner og gerne et smil på læben.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil ske som studentermedarbejder. Arbejdstiden er 8-15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Vi regner med, at du kan begynde i august måned.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål om stillingen, så kontakt chefsekretær Karin Toft-Christensen på telefon 7199 5490 eller send en mail til projektchef Jørgen Anker på  ja@sus.dk

Sådan søger du

Send en motiveret ansøgning med relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) til Karin Toft-Christensen ktc@sus.dk hurtigst muligt og senest d. 31.7.2019.

 

Socialt Udviklingscenter SUS arbejder for at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte og sårbare mennesker. Vi udvikler sammen med borgere og professionelle nye, stærke sociale løsninger gennem social innovation og sociale opfindelser. Vi samarbejder med et stort netværk af organisationer, kommuner, ministerier og fonde. SUS er organiseret som en almennyttig og nonprofit forening. Vi bor centralt i København i en stor gammel lejlighed. I 2017 fejrede vi vores 25 års jubilæum – se med her http://bit.ly/2BYweXN