Green info megaphone 3. maj 2017

SUS søger praktikanter

Vil du arbejde med udvikling, gennemførelse, evaluering eller formidling af nye løsninger på sociale problemer? Vil du prøve dine kompetencer af i et nonprofit konsulenthus, der arbejder for at skabe bedre vilkår for sårbare og udsatte mennesker?

I SUS har vi tre til fire praktikpladser i efteråret 2017. Du kan komme til at arbejde med enten social IT, kommunikation, collective impact eller et andet spændende område/projekt i SUS.

COLLECTIVE IMPACT: Hvis du interesserer dig for samskabelse i teori og praksis og har lyst til at til at sætte dig ind i, og være med til at drive og udvikle en ny tilgang til samskabelse i Danmark; så søg praktik på området collective impact

KOMMUNIKATION: Hvis du vil være med til at udbrede de gode historier fra SUS’ mange projekter i ord og billeder – via sus.dk, nyhedsbrev og sociale medier. Og hvis du vil arbejde med at give vores mange materialer et grafisk løft. Så søg praktik på kommunikations­området. Det er en fordel, hvis du har erfaring med faglig formidling, videoproduktion og/eller grafisk design. Se eksempler på SUS’ kommunikation på LinkedIn, Facebook, YouTube og her på hjemmesiden.

SOCIAL IT: Hvis du interesserer dig for mødet mellem teknologi og mennesker på socialområdet, så søg praktik på området Social IT.  Social IT  er teknologi, der kan løfte menneskers livskvalitet ved at give muligheder for at deltage i samfundet, kommunikere med andre, mestre hverdagen og meget mere.

Vi regner med at du

 • Er i gang med en videregående uddannelse på kandidatniveau
 • Er analytisk stærk
 • Er god til at arbejde selvstændigt, men også nyder at arbejde som del af et team
 • Har mod på at prøve kræfter med processer, analyser og opgaver, hvor svaret og vejen ikke altid er givet på forhånd
 • Er god til at skrive, kommunikere
 • Har gåpåmod og et personligt drive.

Vi tilbyder

 • Et spændende og afvekslende praktikforløb, hvor du vil få et stærkt indblik i, hvordan et mindre nonprofit konsulenthus fungerer
 • Et uformelt miljø med dygtige og sjove kolleger
 • Selvstændigt ansvar for mindre afgrænsede opgaver med sparring fra en erfaren kollega i SUS
 • En ca. 37 timers arbejdsuge med mulighed for fleksibilitet ift. studie og ferie mv.
 • En kontorplads i Socialt Udviklingscenter SUS centralt i København, men også deltagelse i aktiviteter ud af huset

Vi glæder os til din ansøgning

Du kan læse mere områderne på hjemmesiden. Hvis du mener, at SUS er det eneste rigtige sted at komme i praktik, men ikke kan se dig selv arbejde med lige præcis ovenstående områder, så skriv en ansøgning alligevel. Så ser vi på mulighederne.

Send din ansøgning og dit CV til chefsekretær Karin Toft-Christensen – ktc@sus.dk
senest den 21. maj.

Vi glæder os til at høre fra dig.