Praktikanter til SUS 6. august 2019

Konsulent til SUS

Vil du være en del af stærkt og sjovt fagligt miljø, som brænder for at skabe udvikling og forandring på det sociale område?

Socialt Udviklingscenter SUS søger en ny medarbejder, der kan indgå i vores dygtige projektteams. Vi er i gang med en masse spændende projekter inden for børne- og unge-området, psykiatri, beskæftigelse, bæredygtige boligområder og voldsforebyggelse, se mere om vores vidensfelter.

I vores projekter arbejder vi med evaluering og analyse, udvikling og innovation, brugerinddragelse og meget mere. Vores mål er at skabe positive forandringer for mennesker, der har brug for en ekstra håndsrækning. Vi beskæftiger os med mennesker i alle livets faser – fra barn til ældre.

Din profil

Du har interesse for og gerne erfaring med et eller flere af SUS’ vidensfelter. Måske har du erfaring fra praksis, med at lave analyser, evalueringer og undersøgelser – eller en kombination. Du er vant til at designe og gennemføre projekter. Du er optaget at inddrage, skabe værdi og forandring for de borgere, medarbejdere og samarbejdsparter, som det hele handler om.

Du er en holdspiller, god til at samarbejde og analytisk stærk. Du har din metodiske værktøjskasse i orden og er stærk inden for enten kvalitative, kvantitative eller mixed methods. Din uddannelses­baggrund er kandidat eller måske ph.d. i fx sociologi, antropologi, statskundskab, samfunds­administration. Det kan også være du er socialrådgiver, pædagog eller lignende med en kandidatuddannelse som overbygning. Vi forestiller os at du har et par års erhvervserfaring, men nyuddannede med den rette profil kan også komme i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes i henhold til statens lønrammer. Vi forventer at besætte stillingen hurtigst muligt eller pr. 1. oktober 2019. Arbejdsstedet er centralt i København, tæt på Nørreport.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål om stillingen, så kontakt direktør Vibeke Normann Andersen, telefon 9135 6202, vna@sus.dk eller projektchef Jørgen Anker, telefon 4049 4214, ja@sus.dk

Sådan søger du

Send en motiveret ansøgning med relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) til chefsekretær Karin Toft-Christensen ktc@sus.dk hurtigst muligt og senest 20. august. Vi holder samtaler mandag den 26. august.