folkemoede-622x413 6. marts 2015

SUS på Folkemødet 2015 – book en debattør

Arrangerer du events til Folkemødet 2015? Og har du brug for en faglig ekspert i debatter om social innovation og udvikling af velfærdssamfundet - med fokus på socialt udsatte og sårbare børn og voksne? SUS' ledelse og konsulenter deltager gerne.

suser_ph_smallPer Holm, direktør
Særlige vidensfelter: Social innovation, brugerindflydelse, collective impact – en ny tilgang til komplekse sociale problemstillinger, psykiatri, velfærdsteknologi/social IT til mennesker med funktionsnedsættelser, mikrolån til arbejdsledige, socialt bæredygtige boligområder.
ph@sus.dk – 4074 4451

suser_ekm_small-139x208Elsebeth Kirk Muff, vicedirektør
Særlige vidensfelter: Social innovation, metoder i kommunal praksis, brugerindflydelse, collective impact – en ny tilgang til komplekse sociale problemstillinger, metoder i kommunal praksis; muligheder udfordringer og dilemmaer i samarbejdet mellem kommuner, civilsamfund og frivillige.
(deltager kun 11. og 12. juni)
ekm@sus.dk – 4058 5299

joergen-anker-webJørgen Anker, projektchef
Særlige vidensfelter: Nytænkning og forandring i kommunal praksis, collective impact – en ny tilgang til komplekse sociale problemstillinger, brugerindflydelse, hjemløse og socialt udsatte, introduktion til velfærdsteknologi/social IT til mennesker med funktionsnedsættelser, socialt bæredygtige boligområder.
ja@sus.dk – 4049 4214

suser_lbl_smallLouise Boye Larsen, konsulent
Særlige vidensfelter: Borgeren i centrum i offentlige indsatser, metoder i kommunal praksis og sagsbehandling, herunder en styrket koordineret og helhedsorienteret indsats, mikrolån til arbejdsledige.
lbl@sus.dk – 3112 5030

suser_sma_smallSussi Maack, temachef civilsamfund og frivillighed
Særlige vidensfelter: Muligheder, udfordringer og dilemmaer i samarbejdet mellem kommuner, civilsamfund og frivillige organisationer; socialt entreprenørskab, nye metoder og tilgange til at bringe borgeres potentiale og ressourcer i spil, fx gennem borgerstyrede budgetter og madborgerskab.
sma@sus.dk – 2680 1268

villads-bach-petersen-e1425313601363Villads Bach Petersen, temachef social IT
Særlige vidensfelter: Velfærdsteknologi/social IT (der understøtter kommunikation, netværk, struktur, samvær, leg, mestring og læring) til mennesker med funktionsnedsættelser, digitalisering – muligheder og udfordringer, lige adgang til informationsteknologi.
vbp@sus.dk – 6016 7060

socialplus_logo_lilleSocial+ er SUS’ selvstændige laboratorium for sociale opfindelser.
Hele holdet fra Social+ er på Folkemøde. De parate til at diskutere rammerne for innovation, eksperimenter og opfindsomhed.
Kontakt: Andreas Hjorth Frederiksen, ahf@socialopfindelser.dk – 2726 5010