sus-aarsberetning-2015 27. april 2016

SUS årsberetning 2015: Mød menneskene bag ordene

Velkommen til SUS' årsberetning 2015. Eller rettere: Velkommen til 12 menneskelige beretninger fra året, der gik. Vi giver ordet til nogle af vores samarbejdspartnere.

I 2015 var debatten på socialområdet fyldt med ord og begreber som omprioriteringsbidrag, kontanthjælpsloft, integrationsydelse, indsatstrappe, kodeks for forvaltningens rådgivning,vidensbasering og mange flere.

Indimellem kan man i de faglige og nogen gange ophedede diskussioner miste blikket for, at der bag alle disse ord gemmer sig mennesker af kød og blod. Mennesker, som hver dag kæmper for at komme på fode. Og mennesker, som hver dag arbejder dedikeret og kvalificeret med at hjælpe andre med at komme det.

Det er de mennesker, som vi i SUS dagligt bliver inspireret af. Og det er dem, som giver os forhåbninger og ny energi i arbejdet med at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte og sårbare børn, unge og voksne.

Vi giver ordet til …

I vores årsberetning 2015 har vi derfor valgt at give ordet til nogle af dem, vi har mødt og arbejdet sammen med i årets løb. Det er der kommet 12 små fortællinger ud af. Fortællingerne kommer bredt rundt om SUS’ indsatsområder. De er social IT, civilsamfund og frivillighed, collective impact, koordinering og helhedssyn, forebyggelse af vold på arbejdspladsen, boligsocialt arbejde, udsatte børn og unge, mennesker med handicap og – som den røde tråd på tværs af det hele: brugerindflydelse.

Hvis du vil vide mere om vores indsatsområder og mange projekter, finder du oplysningerne her på hjemmesiden. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også finde os på LinkedIn og Facebook, hvor vi løbende beretter om vores arbejde med social innovation og sociale opfindelser. Altid med brugerne i centrum og i tæt samarbejde med vores store netværk af kommuner, ministerier, fonde, og organisationer.

Hent årsberetningen her.