Social Groups nyhed

International konference om relationel velfærd

Konferencen Rethink Welfare 2017 holdes den 21.-23. juni 2017 på Godsbanen i Aarhus. Få ny inspiration og ny viden - og vær med til at udvikle vores fælles velfærd sammen med førende praktikere og forskere på feltet relationel velfærd.

Velfærd er ikke bare noget, kommuner og leverer til borgerne. Det er noget, der skabes sammen med borgerne. Relationel Velfærd er, når borgere og professionelle møder hinanden og sammen ser både pragmatisk og holistisk på udfordringerne, som den enkelte står med.

På konferencen Rethink Welfare den 21.-23. juni kan du høre mere om relationel velfærd, få inspiration fra udlandet og deltage i workshops med fagfolk, der har skabt løsninger ved at sætte fokus på samarbejde og relationer – og kvaliteten i disse.

Mød Hilary Cottam

På konferencen kan du blandt andre møde ophavskvinden til begrebet relationel velfærd, Hilary Cottam. Hun er stifter af organisationen Participle, som har bidraget til at skabe nye former for velfærdspraksis, der har adresseret nogle af Englands største velfærdsproblemer.

Hilary Cottam er keynote speaker på konferencen. Se programmet for konferencen her.

Hør Hilary Cottams TED Talk om relationel velfærd:

Konferencen arrangeres af Joint Action i samarbejde med en række videnspartnere, herunder SUS.