Hello 26. oktober 2020

Vi søger praktikanter til foråret 2021

Er du analytisk skarp og vil du være en del af stærkt og sjovt fagligt miljø, som brænder for at skabe udvikling og forandring på det sociale område? SUS søger universitetspraktikanter til forårssemesteret 2021.

Som praktikant i SUS vil du få et varieret forløb, hvor du får mulighed for at afprøve din faglighed i konkrete og forskelligartede opgaver med mening i et mindre nonprofit socialt projekthus.

Du kommer til at indgå i ét eller flere projekter som en del af projektteamet. Her kan du se hvad du se, hvad vi arbejder med for tiden. I projekterne kan du løse analyse- og evalueringsopgaver, arbejde med udviklings- og innovationsforløb, kommunikation, vidensindsamling, projektansøgninger, planlægning og afholdelse af konferencer og meget andet.

Hvad håber vi på at du har med

Vi går ud fra, at du har en bachelorgrad (fx samfundsvidenskabelig). Det er vigtigt, at du er god til at arbejde både selvstændigt og i teams  og at du arbejder engageret og struktureret med dine opgaver. Vi vil lægge vægt på, at du kan gå til opgaverne med et analytisk blik, gå-på-mod og lyst til at lære og bidrage.

Rammer for praktik

Praktikforløbet aftales individuelt med dig. Som oftest varer et forløb 4-6 måneder med et timetal på 30-37 timer om ugen. Du får selvfølgelig fri i forbindelse med undervisning, vejledning eller lign fra dit uddannelsessted. Du får en praktikvejleder i SUS. Vi regner med, at du kan begynde i januar eller februar 2021.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål om SUS eller praktikken, så kontakt chefsekretær Karin Toft-Christensen på telefon 7199 5490 eller send en mail til projektchef Jørgen Anker på  ja@sus.dk

Du er også meget velkommen til at maile eller ringe en af vores nuværende praktikanter for at høre om deres oplevelse og vurdering af at være i praktik i SUS:

Amanda Khella, læser sociologi –  alk@sus.dk, tlf. 5355 9809
Nadia Steinicke, læser sociologi – nst@sus.dk, tlf. 4268 0575
Simone Pi Jensen, læser statskundskab – spj@sus.dk, tlf. 5091 4874

Sådan søger du

Send en ansøgning med relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) til Karin Toft-Christensen ktc@sus.dk hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

Socialt Udviklingscenter SUS arbejder for at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte og sårbare mennesker. Vi udvikler sammen med borgere og professionelle nye, stærke sociale løsninger gennem social innovation og sociale opfindelser. Vi samarbejder med et stort netværk af organisationer, kommuner, ministerier og fonde. SUS er organiseret som en almennyttig og nonprofit forening. Vi bor centralt i København i en stor gammel lejlighed.