Om Villads

Jeg arbejder med projekter om udvikling, implementering og spredning af social IT til mennesker med funktionsnedsættelser. Jeg er specialiseret i brugercentreret design, og er særligt optaget af hvordan måden vi anvender digitale redskaber kan skabe værdi i forskellige kontekster.

Baggrund

Jeg er uddannet cand.it. i Digital design og kommunikation fra IT-Universitetet i København. Under min studietid har jeg arbejdet som personlig hjælper, teaching assistant i Usability på ITU og med IT-support i Dansk Handicap Idræts-Forbund. Jeg har været ansat i SUS siden 2013.

Når jeg ikke er i SUS …

… Er jeg sammen med min kæreste eller venner. Måske drikker jeg kaffe og hører jazz eller elektronisk musik. Måske er jeg ikke hjemme, og sidder i stedet jeg på en tømmerflåde i Sverige, på en racercykel, toppen af Sarektjåkkå eller en café i Rom. En sjælden gang med skibukserne i sneen og et stykke chokolade. Måske nørder jeg. Det gør jeg tit. Fx drivhus, chilier eller mekaniske keyboards. Næste projekt er at bygge et 65 % keyboard med Gateron Clears og G20 caps i ANSI layout med QMK firmware.