Om Susanne

Jeg er praktikant og arbejder primært med projekterne Faglige pejlemærker for øget kvalitet i den socialpædagogiske bistand og Kvalitet i botilbud, som begge ligger inden for det socialpsykiatriske område og handler om at sætte fokus på en recoveryorienteret tilgang, hvor det er borgerens unikke recoveryproces, der er i centrum.

Baggrund

Jeg har en bachelor i digitale medier og design fra IT-Universitet, og er i gang med at tage en kandidat i bæredygtig design på Aalborg Universitet i København. Både fra min bachelor og min igangværende kandidat har jeg fået en masse erfaring med projektarbejde, hvor jeg har skulle udvikle diverse løsninger for, og i samarbejde med, forskellige aktører. Dertil har en stor del af mit fokus under mit studie handlet om brugerinddragelse og brugerindflydelse. Undervejs i studiet har jeg været frivillig i den studenterdrevne organisation DANSIC, hvor fokusset har været på social innovation og social bæredygtighed. Jeg har også arbejdet på et botilbud, for mennesker med erhvervet hjerneskade, hvor jeg har fået muligheden for at komme tæt ind på livet af personer, som har brug for en ekstra håndsrækning i samfundet.

Når jeg ikke er i SUS …

… Tilbringer jeg, i hverdagen, en masse tid med min store skøre familie. Afhængigt af vinden og vejret, elsker jeg at tage ud og kite-surfe, spille beachvolley eller se en god serie. Derudover, er der en lille håndværker gemt i mig, så jeg har som regel gang i et eller renoveringsprojekt. I mine ferier elsker jeg at rejse og opleve nye kulturer – specielt i de varme lande. Når man ikke kan komme uden om kulden, nyder jeg også at stå på snowboard.