Om Simon

I mit arbejde i SUS er jeg særligt optaget af at skabe brugbar viden og relevante løsninger sammen med og til gavn for børn, unge og voksne i udsatte positioner samt fagpersoner og beslutningstagere på udsatteområdet.

Jeg er blandt andet engageret i opgaver vedrørende brugerinddragelse, udsatte unge, frivillighed og civilsamfund samt tværgående indsatser.

Baggrund

Jeg er cand.scient.soc fra Københavns Universitet med specialisering inden for velfærd, ulighed og mobilitet. Jeg har siden færdiggørelsen af min kandidat arbejdet med analyse- og udviklingsprojekter på ungeområdet, herunder med særligt fokus på civilsamfundsorganisationer. Jeg har været ansat i SUS siden 2020.

Når jeg ikke er i SUS …

… læser jeg “Du skal være far, og du har 40 dage til at fatte det”, mens jeg tæller dagene, til min datter kommer til verden. Ellers bruger jeg så meget tid som muligt iført våddragt og snorkel i eller under havets overflade eller forfølger min (vel efterhånden ret urealistiske) drøm om at blive professionel fodboldspiller i min fodboldklub i Valby.