Om Nanna

Jeg er juniorkonsulent i SUS og arbejder på en række forskellige projekter. Lige nu er jeg blandt andet en del af projektet De Små Børns Bornholm, hvor vi gennem et social lab inddrager småbørnsfamilier og kommunale medarbejdere i samskabelsen af løsninger til en bedre start på livet for bornholmske børn. Jeg arbejder desuden ofte med visuelle redskaber til bl.a. brugerinddragende workshops.

Baggrund

Jeg studerer på kandidaten i Service Systems Design på Aalborg Universitet København, hvor jeg er særligt optaget af social innovation og processer, der har brugerinddragelse og samskabelse som omdrejningspunkt. Jeg har en BA i design fra Designskolen Kolding, og har tidligere læst dele af bacheloruddannelsen i sociologi på Københavns Universitet.

Når jeg ikke er i SUS …

… er jeg måske til folkekøkken med min familie eller drikker øl og spiller brætspil med gode venner. Det kan også være, at jeg nørder musik som opvarmning til sommerens festivaler eller helårsbader på Helgoland. Når jeg skal have en pause fra København, flygter jeg til klippenatur på Bornholm, som er mit ’andet hjem’.