Om Nadia

Som praktikant i SUS er jeg tilknyttet følgende projekter: De Små Børns Bornholm, Unge og mestring af livet i egen bolig, En Virtuel Kop Kaffe og Tværgående evaluering af Velux Fondens pulje ’Fællesskaber for alle’.

Baggrund

Jeg studerer på kandidaten i sociologi på Københavns Universitet, hvor jeg har valgt at specialisere mig indenfor fagpakken velfærd, ulighed og mobilitet. Jeg interesserer mig særligt for social udsathed og sociale interventioner, hvor jeg blandt andet har beskæftiget mig med forældre i udsatte positioner, intergenerationel uddannelsesmobilitet, samt trafikkultur og -adfærd.

Udover at være i SUS arbejder jeg i en fagforening, hvor jeg især bistår med udvikling og analyse af medlemsundersøgelser. Derudover har jeg igennem mange år spillet teater for teatergruppen C:ntact Taskforce. Her har jeg både spillet min egen personlige monolog om psykisk sårbarhed, samt medvirket i diverse forumteaterstykker.

Når jeg ikke er i SUS…

… holder jeg af at ses med min kæreste, være sammen med min familie eller drikke en øl og hyggesnakke med mine veninder. At rejse er et must, når økonomien tillader det, og ellers synes jeg altid, at det er dejligt at gå en tur eller tage en dukkert.