Om Mathias

Jeg arbejder primært på projekter under temaerne relationel velfærd, forebyggelse og sociale opfindelser og eksperimenter. For at give et par eksempler er vi lige nu i gang med at afdække mulighederne for at forbedre den kommunale sundhedsplejeindsats overfor sårbare småbørnsfamilier, ligesom vi arbejder på en række nye beskæftigelsesindsatser for langtidsledige borgere i Aarhus Kommune.

Baggrund

Jeg har en BSc i antropologi og en MSc i Global Development fra Københavns Universitet. Undervejs i mine studier har jeg læst international politik på UBC i Vancouver, været næstformand i den studenterdrevne organisation DANSIC og for nylig arbejdet et halvt år i London hos organisationen SIX, som er et globalt netværk for social innovation. Jeg har været ansat i SUS og Social+ siden 2013.

Når jeg ikke er i SUS …

… spiller jeg 7-mandsfodbold i barndomsklubben Vestia, hører reggae og P8 jazz, drikker øl og spiser peanuts, transporterer mig igennem faglitterære lydbøger, og dikke-dikker med min nyfødte søn Johan, imens jeg drømmer om at tage ham med ud på den østafrikanske savanne.