Om Mathias

Jeg arbejder primært på projekter under temaerne relationel velfærd, sociale eksperimenter samt forebyggelse og tidlig indsats. Jeg er lige nu projektleder på tre projekter: Opgang til Opgang, hvor vi i stor skala eksperimenterer med en ny type helhedsorienteret og relationel beskæftigelsesindsats for familier i Gellerupparken; Socialt Jobmatch, hvor vi i Randers og Syddjurs Kommuner afprøver en ny type jobmesser, der giver borgere på kanten af arbejdsmarkedet mulighed for at møde virksomheder i en uformel ramme; og De små børns Bornholm, hvor vi involverer en lang række småbørnsfamilier og kommunale ledere og medarbejdere i et såkaldt social lab for at komme med nye bud på, hvordan børn og forældre på øen får en bedre start på familielivet. Derudover er jeg med til at afprøve et nyt fædregruppe-koncept for fædre i sårbare småbørnsfamilier i tre forsøgskommuner.

Baggrund

Jeg har en BSc i antropologi og en MSc i Global Development fra Københavns Universitet. Undervejs i mine studier har jeg læst international politik og udvikling på UBC i Vancouver, været næstformand i den studenterdrevne organisation DANSIC og arbejdet et halvt år i London hos organisationen SIX, som er et globalt netværk for social innovation. Jeg var ansat i Social+ fra 2013 til 2016 og har siden arbejdet i SUS.

Når jeg ikke er i SUS …

… læser jeg formentlig børnebøger, bygger hule eller leger trolde og nisser med min søn Johan. Ellers hører jeg podcasts eller lydbøger, drikker øl og catcher up med kammerater, prøver at finde tid til at fotografere, eller er travlt beskæftiget med at komme på plads i vores nye bindingsværkshus (og tilværelse) i den lille østjyske landsby Gl. Rye.