Om Freja

Jeg er juniorkonsulent i SUS og arbejder med projekterne Brugerinddragelse og deltagelse i demokratiske processer og Vold som Udtryksform.

Baggrund

Jeg er i gang med min kandidat i sociologi på Københavns Universitet og skal i det kommende efterår til at skrive speciale – måske om brugen af natur i socialt arbejde. På sociologiuddannelsen har jeg især beskæftiget mig med social udsathed, ulighed og social forandring igennem interventionsdesigns. Derudover har jeg en stor interesse i den sociale dimension af forskellige natur- og klimarelaterede problemstillinger.

Jeg har tidligere været ansat som studentermedhjælper på kontoret v. Skoleskibet Georg Stages Minde, hvor jeg primært har arbejdet med kvantitativ dataindsamling og analyse af tidligere elevers uddannelses- og arbejdsforløb.

Når jeg ikke er i SUS …

… er jeg at finde i det københavnske, hvor jeg forsøger at finde små naturrige åndehuller og gode bænke-spots til at observere det dynamiske menneskeliv fra. Ellers befinder jeg mig ved min nordfynske hjemstavn, hvor jeg nyder roen og den friske luft – minus i gyllesæsonen. Det kan også være jeg sidder og læser noget skønlitterært eller tilbringer tid med mennesker jeg holder af.