Om Elsebeth

Som vicedirektør er jeg chef for konsulenterne i SUS, og bidrager med sparring og opgaveløsning på tværs af SUS’ mange projekter. Mit fokus er derudover på at sikre en stærk kobling mellem omverdenens behov for nye indsatser, løsninger og projekter og konsulenternes faglige kompetencer. Jeg abejder desuden i en række projekter.

Baggrund

Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet i voksenpædagogik og socialvidenskab. Gennem årene har jeg suppleret denne uddannelse med kurser i proces- og projektledelse, partnerskaber og senest en (næsten færdig) diplomuddannelse i offentlig ledelse. Jeg har arbejdet i SUS af to omgange – første gang fra 2000-2007 og i anden omgang fra 2013. I den mellemliggende periode var jeg ansat i Gribskov Kommune.

Når jeg ikke er i SUS …

… befinder jeg mig allerhelst omgivet af familie og gode venner – gerne i livlige debatter og intense spil. Hele familien er bidt af at stå på ski og at snorkle (se mor, fisken har læbestift på …), og de seneste somre er det lykkedes os at få set nye dele af Europa ved at bytte bolig med andre familier.

Jeg læser meget – også med stor fornøjelse højt for mine børn. Og efter vi har fået have, har jeg også fået smag for, hvor afslappende det er at rive lidt skvalderkål op …