Om Elisabeth

I SUS arbejder jeg med mange forskellige områder af det sociale felt bl.a. forebyggelse og tidlig indsats, social innovation, frivillighed og civilsamfund.

Jeg er interesseret i hvordan, vi får inddraget brugerperspektivet og hvordan vi metodisk skal gå til værks for at skabe de bedste rammer omkring dette. Hvad end der er tale om elever i en anden klasse, familier i en helhedsorienteret beskæftigelsesindsats eller sofasovere i en usikker boligsituation.

Baggrund

Jeg er cand.soc. fra Roskilde Universitet med speciale i Internationale Udviklingsstudier. Tidligere har jeg været meget aktiv i forskellige frivillige civilsamfundsprojekter. Blandt andet har jeg været en af de drivende kræfter bag en måned lang ekspedition, hvor 40 unge fra Syrien, Libanon, Jordan, Egypten og Danmark rejste rundt i Mellemøsten for at diskutere medborgerskab og demokrati med børn og unge i forskellige byer. Derudover har jeg været næstforkvinde i DANSIC, en platform for social innovation. Jeg har været konsulent i SUS siden 2015.

Når jeg ikke er i SUS …

… er jeg sikkert ved at renovere lejlighed på Amager – hjulpet godt på vej af diverse gør-det-selv-videoer på Youtube.