Om Elisabeth

I SUS arbejder jeg med mange forskellige områder af det sociale felt bl.a. forebyggelse og tidlig indsats, social innovation, frivillighed og civilsamfund.

Jeg er interesseret i, hvordan vi får inddraget brugerperspektivet og hvordan vi metodisk skal gå til værks for at skabe de bedste rammer omkring dette. Hvad end der er tale om elever i en anden klasse, familier i en helhedsorienteret beskæftigelsesindsats eller sofasovere i en usikker boligsituation.

Baggrund

Jeg er cand.soc. fra Roskilde Universitet med speciale i Internationale Udviklingsstudier. Tidligere har jeg været meget aktiv i forskellige frivillige civilsamfundsprojekter. Blandt andet har jeg været en af de drivende kræfter bag en måned lang ekspedition, hvor 40 unge fra Syrien, Libanon, Jordan, Egypten og Danmark rejste rundt i Mellemøsten for at diskutere medborgerskab og demokrati med børn og unge i forskellige byer. Derudover har jeg været næstforkvinde i DANSIC, en platform for social innovation. Jeg har været konsulent i SUS siden 2015.

Når jeg ikke er i SUS …

… er jeg sikkert ved at renovere lejlighed på Amager – hjulpet godt på vej af diverse gør-det-selv-videoer på Youtube.