Om Anna-Lea

Jeg er praktikant hos SUS i august-december 2019 og er primært beskæftiget på projekterne Vold som Udtryksform og Tidlig literacy.

Mine faglige interesser er mange. Jeg har stor interesse for alt, der omhandler udvikling af mennesker, særligt de miljøer og vilkår mennesket tilbydes. Det bevæger sig helt fra individniveau til det politiske niveau.

Mit arbejde og min faglighed har tidligere været fokuseret på det private uddannelsesmarked, mere præcist de familier, der søger private supplementer til folkeskolen. Jeg håber at få udvidet mine perspektiver gennem SUS-projekterne og få indsigt i samt forståelse for den anden side af medaljen i forhold til sociale forhold og vilkår i Danmark.

Baggrund

Jeg har en bachelor i pædagogik fra Københavns Universitet og er nu i gang med kandidaten i samme fag.

I mit bachelorprojekt undersøgte jeg forældres henvendelse til privat lektiehjælp. Interessen udviklede sig gennem mit arbejde som fagvejleder hos MentorDanmark. Jeg fandt det samfundsaktuelt at afsøge forældres henvendelse til private supplementer til folkeskolen yderligere, for at få en større forståelse for det marked, der de seneste år er eksploderet, og bidrage til diskussionen om ulighedsskabende initiativer.

Når jeg ikke er i SUS …

…  er jeg så heldig at bo tæt på Amager Strandpark, så jeg nyder ofte en gåtur i den friske luft. Alternativt finder du mig på én af Københavns lækre caféer/barer, hvor jeg nyder en kop kaffe (og kage) eller en kold øl.