Om Amanda

Som juniorkonsulent arbejder jeg med projekterne Mennesker med udviklingshæmning og demens, De små børns Bornholm – som er et storskalaprogram for forbedring af børns livschancer, og med evaluering af Alzheimerforeningens projekt RUM’lighed.

Baggrund

Jeg læser en kandidat i sociologi med speciale i kultursociologi på Københavns Universitet. Jeg er især interesseret i kriminologi og udsathed. Jeg har blandt andet beskæftiget mig med adfærdsændring og trivsel blandt unge, marginalisering og minoritetsgrupper, integration, radikalisering og kriminalitet.

I mit uddannelsesforløb har jeg blandt andet været på udveksling i Australien. Jeg har tidligere arbejdet som projektmedarbejder hos Marselisborg Consulting, hvor jeg har beskæftiget mig med ensomme ældre. Ved siden af jobbet hos SUS er jeg studentermedhjælper på Antropologisk Institut på Københavns Universitet.

Når jeg ikke er i SUS ….

… kan du finde mig i det københavnske, hvor jeg især tilbringer tid med venner og familie. Jeg elsker at udforske nye steder og få nye oplevelser, hvad end det gælder mad, kunst eller kultur. Derfor elsker jeg også at rejse – så når der er tid i kalenderen og penge på kontoen, bestiller jeg straks en tur til udlandet, helst hvor jeg kan få et mindre kulturchok og med en backpacker rygsæk.