Vi søger 1 Jobopslag

Konsulent søges: Vil du være med til at skabe bedre psykisk arbejdsmiljø?

Vi søger en erfaren konsulent, som vil være med til at drive og udvikle vores arbejde med at forebygge vold på arbejdspladser på social- og sundhedsområdet.

I SUS arbejder vi for at skabe bedre livsvilkår for sårbare medborgere. Sammen med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger. Lige nu søger vi en kollega, som vil være med til at drive og udvikle vores arbejde med at forebygge vold på arbejdspladser.

Vi har et særligt fokus på at forebygge vold og trusler på social- og sundhedsområdet. Vi arbejder sammen med sociale tilbud, kommuner, styrelser og andre organisationer for at sætte voldsforebyggelse på dagsordenen og skabe trivsel og tryghed for både ansatte og borgere i botilbud, på plejecentre mv. Det gør vi gennem mange forskellige aktiviteter, som metodeudvikling, rådgivning, formidling, undervisning, analyser mv.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde bredt med udvikling, vejledning, uddannelse og formidling om voldsforebyggelse, og dine opgaver vil variere. Den ene dag holder du måske foredrag, underviser, rådgiver og vejleder på arbejdspladser. Den næste dag er du med til at udarbejde projektansøgning, gennemføre en analyse eller skrive en rapport, et indlæg i et nyhedsbrev eller på sociale medier. Du vil også være med til projektudvikling og arbejde på andre af SUS’ vidensfelter.

Om dig

Du har solid viden om og erfaring med psykisk arbejdsmiljø, herunder forebyggelse af vold. Med din viden kan du gå direkte ud og undervise andre. Du har også en bred viden om det sociale område og gerne et godt kendskab til handicap- og psykiatriområdet.

Vi forventer

  • At du er dygtig formidler, både skriftligt og mundtligt.
  • At du har erfaring med projektledelse og trives med projektorienteret arbejde.
  • At du har undervisningserfaring og lyst til at undervise fx personale på bosteder.
  • At du er god til at samarbejde og skabe relationer.
  • At du trives i en travl hverdag og er god til at bevare overblikket.
  • At du kan være med til at profilere SUS’ arbejde udadtil (politisk, i medierne, i kommuner og regioner, hos faglige organisationer, ministerier og styrelser).
  • At du vil bidrage aktivt til løbende udvikling af SUS’ metoder og forretningsområder.
  • At du også har lyst til at være en del af SUS’ sociale liv og drikke en spontan fredagsøl, når chancen byder sig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Forventet start den 1. maj 2018.
Lønnen fastsættes i henhold til statens lønrammer.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning til chefsekretær Karin Toft-Christensen, ktc@sus.dk senest 9. marts 2018 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11.

Yderligere oplysninger

Her kan du læse mere om vores indsatsområder og vores arbejde med voldsforebyggelse.

Har du brug for at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte projektchef Jørgen Anker på telefon 4049 4214 eller direktør Per Holm på telefon 4074 4451.

Socialt Udviklingscenter SUS arbejder for at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte og sårbare mennesker. Vi udvikler sammen med borgere og professionelle nye, stærke sociale løsninger gennem social innovation og sociale opfindelser. Vi samarbejder med et stort netværk af organisationer, kommuner, ministerier og fonde. SUS er organiseret som en almennyttig og nonprofit forening. Vi bor centralt i København i en stor gammel lejlighed. Du får 20 kloge, sjove, dedikerede, forandrings- og forundringsparate kolleger (hvis vi selv skal sige det). I 2017 fejrede vi vores 25 års jubilæum – se med her