hackhadet-langkær nyhed

#hackhadet Awardshow 2018 - Vi kårer unges bedste løsninger på online had og vold

#hackhadet har engageret omkring 600 unge i at udvikle modsvar og alternativer til online had og vold. Den 23. maj kårer vi de bedste, sjoveste, mest kreative og lovende løsninger på Bremen Teater i København. Kom og vær med.

Hadefulde kommentarer på sociale medier og propaganda med opfordringer til vold. Det er hverdag for unge, når de færdes på nettet.

De seneste 5 måneder har #hackhadet-kampagnen engageret omkring 600 unge fra hele landet i at udvikle løsninger som modsvar og alternativer til online had. Det er sket på 11 hackathons, kreative designsprints, gennemført i samarbejde med skoler, uddannelsesinstitutioner og foreninger i hele landet. Se alle de unges ideer og løsninger på hackhadet.dk

Awards på Bremen Teater

Den 23. maj kårer vi de bedste, sjoveste mest kreative og lovende ideer og løsninger på #hackhadets Awardshow på Bremen Teater i København.

Kom og vær med. Hør om kampagnen og se og hør om de nominerede løsninger.

Lakserytteren Rasmus Kolbe er vært, du kan også møde Ruben Søltoft og Geeti Amiri.

Det er gratis at deltage – du skal bare tilmelde dig på Eventbrite senest den 14. maj.

#hackhadet-kampagnen er sat i gang af Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme. Kampagnen er gennemført af SUS og Implement Consulting Group i samarbejder med skoler, uddannelsessteder, foreninger og unge fra hele landet.

www.hackhadet.dk – #hackhadet på Facebook