julestjerne 20. december 2018

Glædelig jul og godt nytår

2018 rinder ud. Et travlt år fyldt med projekter og initiativer med det sigte at skabe positive forandringer for børn, unge og voksne, der har brug for en ekstra håndsrækning. Et år fyldt med givende samarbejder med engagerede mennesker i organisationer, foreninger, kommuner, ministerier, styrelser og fonde. Varm tak til alle jer!

For mig personligt er 2018 et særligt år. Ved årsskiftet siger jeg farvel til SUS, som jeg har stået i spidsen for i næsten 27 år. Her skal lyde en stor tak til alle, jeg har arbejdet sammen med igennem årene. Også tak til alle, der tidligere på måneden lagde vejen forbi min afskedsreception og var med til at sende mig godt videre. Se en lille film fra festlighederne her.

SUS er i verden for at forbedre den. Vi tror på at alle mennesker har værdi og ressourcer, når blot de hjælpes lidt på vej.

Jeg er sikker på, at SUS’ nye direktør og mine gode kolleger  vil fortsætte med at udvikle den helt specielle kultur, der er i SUS.  Ét ben til det skæve, det skræddersyede, det kreative, det sjove og det lette. Og ét ben til de stærke metoder, den store og dybe faglighed og den innovative tilgang. Så kan SUS gøre den ultimative forskel. I tæt og stærkt samarbejde med gamle og nye samarbejdspartnere – og med dem, det handler om.

Glædelig jul og godt nytår!

Per Holm
direktør