SUS Collective Impact Logo 738x340 23. maj 2017

Første danske konference om collective impact - sæt kryds i kalenderen den 18. september

Virker collective impact i dansk sammenhæng? Det kaster vi lys på, når SUS den 18. september inviterer til konference om collective impact - muligheder og udfordringer. Konferencen samler erfaringer med collective impact fra ind- og udland.

I USA og Canada har man gode erfaringer med at bruge collective impact som tilgang til at løse komplekse samfundsproblemer som fattigdom, arbejdsløshed og ungdomskriminalitet.

Virker collective impact også i den danske velfærdsstat? Det sætter vi fokus på med konferencen collective impact – sammen skaber vi forandring den 18. september på Nyborg Strand.

Høst erfaringer fra ind- og udland

Konferencen samler erfaringer fra collective impact-initiativer i udlandet og herhjemme, hvor vi er ved at gøre de første erfaringer. Der er sat gang i initiativer, der skal rykke ved problemer som hjemløshed blandt unge, negativ social arv, ulighed i sundhed mv. Konferencen sætter fokus på både mulighederne og udfordringerne ved collective impact.

Med konferencen ønsker vi at skabe debat, give inspiration og medvirke til at videreudvikle arbejdet med collective impact i Danmark.

Konferencen samler beslutningstagere og medarbejdere fra kommuner, frivillige organisationer, regioner, ministerier og styrelser.

Program

Programmet byder på:

  • Oplæg om collective impact.  Hovedoplæg:
    Stephen Patrick, direktør for Aspen Forum for Community Solutions, USA
    Ove Kaj Pedersen, professor på Copenhagen Business School
  • Cases: Hør om og diskuter eksemplerne på collective impact i Danmark
  • Paneldebatter med aktører: fonde, kommuner, civilsamfundsorganisationer, erhvervslivet m.fl.
  • Oplæg om styrker og udfordringer ved collective impact
  • Break out sessions med mulighed for at dykke ned i elementer af collective impact og særligt centrale temaer.

Hent udvidet program som pdf.

Læs mere og tilmeld dig her.

Konferencen er støttet af Bikubenfonden, Lauritzenfonden, Den  A.P. Møllerske Støttefond, Helsefonden, Realdania og Kræftens Bekæmpelse.

Opdateret juli 2017