raadgivning_danmark_logo Frivillighed og samskabelse
I gang

RådgivningsDanmark

Brancheforeningen RådgivningsDanmark arbejder for at sikre kvalitet og fælles standarder i rådgivningstilbuddene til mennesker i komplicerede livssituationer.

En lang række organisationer tilbyder gratis rådgivning til mennesker i komplicerede livssituationer. Fra medmenneskelige samtaler til egentlig terapi, som foregår face to face, online eller i selvhjælpsgrupper og med frivillige eller professionelle rådgivere med forskellige faglige baggrunde.

Brancheforeningen RådgivningsDanmark arbejder for at sikre fælles standarder for sociale rådgivningstilbud og en synlig mærkning af de organisationer, der kan leve op til standarderne.

Akkreditering

RådgivningsDanmark har udviklet et akkrediteringssystem, hvor rådgivningerne kan få et kvalitetsstempel på det arbejde, de udfører. Foreningen har også etableret en auditoruddannelse for medlemmerne.

RådgivningsDanmark arbejder endvidere for at fremme medlemmernes fælles interesser og skal på længere sigt være et fælles talerør for branchen.

Ca. 30 organisationer er med i brancheforeningen.

Vores mission er at sikre og løfte kvaliteten i vores branche. Derfor forpligter man sig også som medlem til at arbejde aktivt med kvalitet i sin rådgivning.

Jeppe Kristen Toft, Livslinien, formand for bestyrelsen i RådgivningsDanmark

Læs også artiklen: Der skal være kvalitet i tilbuddene