sus23_2 6. februar 2015

23 år med fuld musik

To mænd mødes i en flyvemaskine, og sød musik opstår ... i denne uge fejrede SUS 23 års fødselsdag. Det gjorde vi med en intimkoncert med amerkanske Eric og Inge Andersen.

For nogle måneder siden sad SUS’ direktør Per Holm i en flyver på vej fra New York til Toronto. Han faldt i snak med sidemanden, som man nu gør. Per fortalte om SUS. Om vores arbejde med social innovation. “Very interesting”, syntes manden.

“Og hvad laver du så?”
“Jeg spiller musik …”

Det viste sig, at Eric, som manden hedder, er en kendt singer-songwriter fra New York. Siden 60’erne har han spillet og arbejdet sammen med navne som Joan Baez, Lou Reed, Joni Mitchell for nu bare at nævne nogle få.

“Hold da op,” tænkte direktøren og tabte kæben et øjeblik.

Vejrguderne ville, at der var is på cockpittet, så flyveren ikke kunne lande i Toronto, men måtte tilbage til New York. Det gav de to mænd yderligere nogle timer sammen. De faldt ualmindeligt godt i hak og snak, og inden dagen var omme, havde de aftalt at mødes i København.

Og sådan gik det til, at Eric Andersen og hans kone Inge Andersen i går gav intimkoncert i Vega som en gave til SUS’ 23 års fødselsdag.

Like a human test tube

Historien her fortalte Per Holm, da han i går bød venner og samarbejdspartnere velkommen til fødselsdagskoncerten.

I løbet af dagen havde Eric og Inge Andersen været på besøg i SUS for at høre mere om vores arbejde. Eric summerede indtrykkene sådan her: “SUS is like a human test tube to empower things.”

Vi siger tak for en god fødselsdag og en livgivende koncert.

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet og samarbejdet om at skabe gode livsvilkår for socialt udsatte og sårbare mennesker de næste mange år.